Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Στραπατσάδα (Αυγά με ντομάτα και τυρί)



Ένα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά είναι η στραπατσάδα. Εύκολο, γρήγορο και ελαφρύ.



Υλικά:

4 αυγά
1 μεγάλη ντομάτα
200 γραμμάρια φέτα τριμμένη
λίγο αλάτι
πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα και αφού την ψιλοκόψουμε την βάζουμε στο τηγάνι μαζί με το λάδι. Σε ένα σκεύος χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και αφού δέσει το μείγμα προσθέτουμε σε αυτό και τη φέτα και το αλάτι και το πιπέρι. Μόλις η ντομάτα αρχίσει να μαραίνεται στο τηγάνι ρίχνουμε το μείγμα των αυγών. Χαμηλώνουμε την ένταση στο μάτι της κουζίνας και ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει το μείγμα και να ψηθούν τα αυγά. Σερβίρουμε ζεστή τη στραπατσάδα και...


Καλή μας όρεξη!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου