Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Τρίγωνα με φέτα



Ετοιμαστείτε για τρίγωνα τυροπιτάκια με πλούσια γέμιση.



Υλικά:

1/2 κιλό φύλλο κρούστας
750 γραμμάρια φέτα
1 λίτρο γάλα
200 γραμμάρια σιμιγδάλι
3 αυγά
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
λάδι


Εκτέλεση:

Σε χαμηλή φωτιά βάζουμε μια κατσαρόλα με το γάλα και το σιμιγδάλι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια πηχτή κρέμα. Τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και περιμένουμε το μείγμα να κρυώσει. Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά. Μόλις κρυώσει προσθέτουμε, τα αυγά, τη φέτα την οποία έχουμε θρυμματίσει, το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι.
Αφού ανοίξουμε τα φύλλα τα κόβουμε σε φαρδιές λωρίδες. Αφού λαδώσουμε το κάθε φύλλο του βάζουμε από μια κουταλιά της σούπας γέμιση και το διπλώνουμε. Αφού διπλώσουμε τα τυροπιτάκια μας τα αλείφουμε με λάδι και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου